RestyleXL, Oudewater

Adresgegevens:

RestyleXL
Elzenweg 21h
3421 TT Oudewater

Tel: 0348-562702
Fax: 0348-561609
Email: info@rxlhome.nl
Website: http://www.restylexl.nl

RestyleXL

RestyleXL is interieurbouwer, keukenboer, meubelmaker en woonwinkel in één. U vindt er een standaardcollectie, maar kunt er ook meubels en keukens op maat laten maken. Een uitgebreid aanbod dus. Maar alle producten hebben één ding gemeen, dat alles is gemaakt met liefde voor het materiaal: oud hout.

Het begin

Drie broers speelden met het idee om samen een onderneming te beginnen. Alledrie hadden ze ‘iets’ met wonen en interieur. En alledrie vonden ze oud hout een schitterend product. Wat begon in een winkel van zeventig vierkante meter, waarbij ze alles zelf deden, vindt nu plaats in een winkel met werkplaats van zo’n twaalfhonderd vierkante meter. Met zijn drieën redden de broers het timmerwerk al lang niet meer. Ze hebben zes tot acht timmermannen en meubelmakers in dienst, plus een tekenaar en twee mensen in de buitendienst.

Oud hout

Grenen, teak, iepen en eiken; als het maar oud is, dan vindt u het bij RestyleXL. Het soms wel 100 jaar oude hout deed eerder dienst als bijvoorbeeld vloer, steiger, of de spanten van een schip. Daardoor heeft iedere plank of balk een uniek karakter. Bovendien is het hergebruik van hout ecologisch verantwoord.

> Bekijk de site
RestyleXL | Meubels | Keukens | Sloophout | Oud Hout
    Plan uw route naar dit adres »